Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Випускники бізнес хабу приймали вітання від запорізьких податківців

, опубліковано 23 січня 2020 о 17:29

У Запоріжжі упродовж останніх двох років успішно працює проєкт зі сприяння розвитку підприємництва. Бізнес хаб, який засновано Запорізьким обласним союзом промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал" та обласним центром зайнятості, навчає підприємців-початківців бути ефективними та обізнаними.

Активну участь у заняттях беруть й запорізькі податківці, які проводять семінари і тренінги з поглибленого вивчення основ податкового законодавства та діджитал-можливостей у взаємодії з органами ДПС.

За цей час фахівці податкової служби знайомили бізнесменів-початківців з основами податкового законодавства, онлайн податковими послугами та надавали практичні поради щодо перших етапів ведення бізнесу.

Сьогодні відбулося урочисте закриття четвертого сезону. Випускників бізнес хабу привітали керівники ЗОСППР "Потенціал", радник міського голови м. Запоріжжя Валерій Еделєв, представники Головного управління ДПС у Запорізькій області, регіонального і міського центрів зайнятості та інших державних органів.

Підбиваючи підсумки навчання, учасники відзначили користь набутих знань, поділися своїми враженнями та власними кейсами. Зокрема, на сьогодні деякі з них вже стали успішними фотографами та керівниками невеликих виробництв.

Наприкінці заходу випускники отримали сертифікати.

Фотоматеріали по темі