Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обов'язкова реєстрація платником акцизного податку: робоча зустріч із керівником профільного підприємства

, опубліковано 12 червня 2020 о 09:04

Останні зміни до податкового законодавства внесли корективи у роботу деяких запорізьких компаній. Так, Законом України від 16 січня 2020 року №466-ІХ був доповнений перелік товарів підакцизного пального. Ці новації потребують особливої уваги, адже впливають на функціонування профільних підприємств регіону. Тож, аби уникнути в подальшому непорозумінь, податкова служба співпрацює з представниками бізнесу.

Днями відбулася робоча зустріч начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Романа Афонова та керівника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Юлією Зарецькою із директором запорізького підприємства-виробника технічних олив.

Розглядаючи новації в оподаткуванні акцизним податком із врахуванням позиції Державної податкової служби та Державної митної служби, учасники обговорили механізм визначення віднесення товарів до підакцизного пального та наголосили на необхідності дотримання зазначених вимог.

Під час зустрічі було окреслено подальші кроки суб'єкта господарювання з метою попередження порушення законодавства під час провадження діяльності.

Фотоматеріали по темі