Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках комунікаційної податкової платформи відбулося засідання експертних груп ДПС та Ради бізнес-омбудсмена

, опубліковано 24 червня 2020 о 08:45

Представники Державної податкової служби та Ради бізнес-омбудсмена обговорили проблемні питання щодо оподаткування, з якими платники податків звертаються до Ради. Зустріч відбулася з використанням сервісу ZOOM і стала першою у рамках комунікаційної податкової платформи, яка стартувала в ДПС.

Під час зустрічі розглядалися питання функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, виконання податковими органами рішень суду, нарахування пені за результатами обліку недоїмки з військового збору, процедури нарахування ЄСВ тощо.

Акцентувалася увага і на функціональному наповненні Електронного кабінету. Мова йшла, зокрема, про запровадження додаткових можливостей для спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема, щодо отримання інформації про призначення та результати податкових перевірок. На сьогодні ДПС здійснюється низка заходів для впровадження новацій в функціонал Електронного кабінету.

ДПС надала правову аргументацію по всім поставленим представниками Ради бізнес-омбудсмена питанням. По деяким з них було досягнуто домовленості більш детального розгляду податківцями та повідомлення Ради бізнес-омбудсмена про прийняті рішення.