Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З Днем Конституції України!

, опубліковано 26 червня 2020 о 15:30

Шановні запоріжці, всі ми різні, але маємо спільну мету – жити у країні своїх мрій, мати захист та підтримку, відчувати єдність і, разом з тим, наполегливо працювати пліч-о-пліч заради нашого добробуту та кращого майбутнього кожного з наступних поколінь українців.

Конституція – це та константа, яка гарантує і захищає не тільки державність та інтереси України, але й кожного з нас – наші життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпеку.

Тож, тільки від нас, сучасних українців, залежить дотримання основного закону та розбудова правової держави, яка би підтримувала своїх громадян у скруті та створювала сприятливі умови для працьовитих та амбітних. Надважливу роль у цьому процесі відіграє сумлінна сплата податків. Тому я вдячний усім запорізьким платникам податків за відповідальне ставлення до наповнення бюджету.

Вітаючи усіх вас зі святом, хочу побажати мудрості у прийнятті рішень, успіхів в усіх справах, мирного неба та міцного здоров’я. Нехай взаємна повага та шана сприяють стрімкому розвитку України, процвітанню нації та кожної родини!

З повагою,
начальник Головного управління Державної податкової служби
у Запорізькій області
Роман Афонов