Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба спільно з іншими контролюючими органами проводить заходи щодо збереження запорізьких доріг від перенавантаження

, опубліковано 05 серпня 2020 о 16:27

У Запорізькій облдержадміністрації пройшло засідання обласної робочої групи з питань збереження автомобільних доріг регіону від руйнувань вантажним транспортом. У заході взяли участь представники Головного управління ДПС у Запорізькій області, Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, обласних управлінь СБУ, патрульної поліцїі, Укртрансбезпеки, ДП «Місцеві дороги Запорізької області», Служби автомобільних доріг.

Предметом обговорення стали підсумки проведення моніторингового обстеження кар’єрів та результати здійснення габаритно-вагового контролю на території області. Учасники робочої групи упродовж двох тижнів досліджували кар'єри Запорізької області щодо дотримання норм завантаження транспортних засобів. Фахівці податкової служби області взяли участь у процесі моніторингу. Робоча група дослідила роботу 7 кар'єрів, на 6 з них було зафіксовано порушення допустимих вагових норм.

За результатами засідання було вирішено доручити встановлення додаткових дорожніх знаків, які  забороняють  рух  транспортних  засобів загальною массою більше 24 т, проаналізувати скарги громадян на руйнацію доріг в Кам'янсько-Дніпровскому, Мелітопольському, Токмацькому, Чернігівському та Якимівському районах, а також посилити контроль за дотриманням водіями вантажівок габаритно-вагових норм. В свою чергу, керівники кар'єрів мають забезпечити дотримання вагових норм при відвантаженні продукції.

Фотоматеріали по темі