Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькому депутатському корпусу представили очільника податкової служби регіону Романа Афонова

, опубліковано 06 серпня 2020 о 13:12

Сьогодні проходить 38-ма позачергова сесія Запорізької обласної ради, під час якої народним обранцям представили керівника Головного управління ДПС у Запорізькій області Романа Афонова. Участь у засіданні беруть керівництво Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, народні депутати України, представники правоохоронних і контролюючих органів та інших державних відомств і організацій, громадськість та мас-медіа регіону.

У порядку денному сесії 74 питання, серед яких депутати планують розглянути кадрові та соціально-економічні питання, а також внесення змін і доповнень до кількох раніше ухвалених програм, зокрема, й до рішення обласної ради від 12.12.2019 № 141 «Про обласний бюджет на 2020 рік». Також народні обранці планують ухвалити регіональні програми соціально-економічного та матеріально-технічного спрямування.

Крім того, депутати винесли на розгляд й низку звернень до центральної влади. Серед них – до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Міністерства фінансів та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства щодо внесення змін до Податкового кодексу та Митного кодексу України, а також щодо прийняття Програми підтримки об’єктів малого та середнього бізнесу в Україні та внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

 Фотоматеріали по темі