Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

СМКОР в деталях: під час вебінару запорізькі податківці розповіли про особливості реєстрації податкових накладних

опубліковано 23 вересня 2020 о 14:44

Сьогодні у податковій службі регіону проведено вебінар для платників податку на додану вартість. Заступник начальника управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Запорізькій області Дмитро Шаповалов детально розповів про механізм реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі.

У першій частині онлайн спілкування було презентовано порядок зупинення реєстрації ПН/РК. Зокрема, учасники розглянули етапи автоматизованого моніторингу, ознаки безумовної реєстрації ПН/РК, критерії ризиковості платника ПДВ і операцій, показники позитивної податкової історії, а також діяльність комісії з питань зупинення ПН/РК та подання таблиці даних та пояснень.

У другій частині Дмитро Шаповалов відповів на запитання платників, які надійшли під час трансляції.

Нагадаємо, у Головному управлінні ДПС у Запорізькій області кожного робочого дня з 10-00 до 12-00 працює "гаряча лінія" за номером: (061) 219-05-54, де суб'єкти господарювання можуть отримати консультацію з питань зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН.

Актуальні відеороз'яснення та інформаційні сюжети можна переглянути на субсайті податкової служби області, на офіційному каналі "ДПС Запоріжжя" в мережі Youtube та на сторінці "ДПС у Запорізькій області" у соціальній мережі Facebook.

Фотоматеріали по темі