Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про легалізацію запорізького ринку пасажирських перевезень: результати засідання робочої групи

, опубліковано 25 вересня 2020 о 09:59

Нещодавно відбулося чергове засідання обласної робочої групи з питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень у Запорізькій області. Захід проходив під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Віталія Тишечка за участі представників профільних управлінь податкової служби регіону та інших органів влади.

Вплив роботи нелегальних перевізників на діяльність тих, хто дотримується вимог законодавства та результати перевірок ринку пасажирських перевезень, що проводились у серпні та вересні 2020 року, стали основними питаннями для обговорення.

За інформацією, наданою представниками ЗОДА, обласна робоча група перевірила 230 автобусів у Запоріжжі, Бердянську, Приморську, Запорізькому та Якимівському районах. В результаті був складений 31 акт про порушення вимог законодавства про автомобільний транспорт, 13 постанов про накладення адміністративного стягнення та 2 протоколи про адміністративне правопорушення. Для боротьби з нелегальними перевезеннями впроваджується застосування на транспорті GPS-систем та QR-кодів, розроблена дорожня карта реформ та готується концепція впровадження інтелектуальних систем. Також проведений аналіз рухомого складу перевізників. Робота, спрямована на легалізацію ринку пасажирських перевезень буде продовжуватись в межах затверджених планів.

Фотоматеріали по темі