Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні новації законодавства: Навчальний модуль для фахівців податкової служби

, опубліковано 11 лютого 2021 о 10:50

З початком року податкове законодавство набуло змін. Тож, для надання якісних сервісних послуг та адміністрування податків і зборів співробітники Головного управління ДПС у Запорізькій області підготували для колег навчальний модуль, який дозволить актуалізувати та узагальнити інформацію щодо оновлених норм.

Три дні поспіль фахівці служби брали участь у профільних онлайн тренінгах та семінарах. Зокрема, тематика занять стосувалася нововведень в адмініструванні податку на прибуток, податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, єдиного податку для фізичних осіб-підприємців спрощеної системи оподаткування.

Крім того, на семінарах розглядалися питання запровадження концепції притягнення до відповідальності платників податків за податкові правопорушення за умови доведення їх вини, а також основні аспекти методології виявлення та опрацювання податкових ризиків в частині податкового контролю за трансфертним ціноутворенням та інші зміни податкового законодавства.

Проходження навчального модулю стало одним з етапів удосконалення кваліфікаційних знань фахівців служби та ефективним інструментом підвищення якості роботи податкової служби регіону. Тож, запорізькі платники можуть бути впевненими в отриманні якісних податкових послуг.