Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі депутати затверджують Комплексну програму розвитку малого і середнього підприємництва

, опубліковано 18 березня 2021 о 13:14

Сьогодні у Запоріжжі продовжилося пленарне засідання першої сесії Запорізької обласної ради восьмого скликання. Захід відбувається за участю керівництва Запорізької обласної ради, Запорізької облдержадміністрації, народних депутатів, начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Романа Афонова, в.о. начальника Дніпровської митниці Дермитслужби Олексія Мужева, представників інших органів державної влади.

У порядку денному – майже 150 позицій, серед яких кадрові і майнові питання, звіти і виконання соціально-економічних програм розвитку області.

Також депутати обласної ради мають внести зміни і доповнення до обласного бюджету на 2021 рік, затвердити Комплексну програму розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2021-2023 роки", звернутися до Бердянської, Мелітопольської та Приморської міських рад щодо встановлення пільг з оплати земельного податку ряду комунальних некомерційних підприємств Запорізької обласної ради у галузі охорони здоров’я.

Крім того, планується розгляд питань про направлення звернень до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо внесення змін до Бюджетного кодексу України в частині зміни розподілу податку на доходи фізичних осіб та надходжень від екологічного податку, а також до Президента України, Кабміну та Верховної Ради України щодо внесення змін до Податкового кодексу України в частині встановлення переліку транспортних засобів, які не підлягають оподаткуванню транспортним податком.

Фотоматеріали по темі