Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фінальна нота "Декларування-2021": запорізький співак та композитор Анатолій Сердюк задекларував свої доходи

, опубліковано 30 квітня 2021 о 09:09

Анатолій Сердюк – заслужений артист естрадного мистецтва, співак та композитор. Десятиліттями він присвячував патріотичні та ліричні пісні Запорізькому краю.

Однак, свою громадянську позицію відомий запоріжець висловлює не лише у творчості, але і у відповідальному ставленні до сплати податків. В Олександрівській податковій інспекції Анатолій Сердюк – частий гість, податківці зустрічають його як доброго друга. Цього разу співак прийшов подати декларацію про майновий стан і доходи. Він зазначив, що сплачені податки ідуть на розвиток нашої держави, з них отримують заробітну платню вчителі, лікарі, військовослужбовці. Тож Анатолій Сердюк закликав запоріжців так само виконати свій громадянський обов'язок, задекларувати неоподатковані доходи та сплатити з них податок.

Нагадуємо, сьогодні останній день подачі декларації про доходи на минулий рік. І якщо ви не запланували свій похід до інспекції цього дня, ви можете задекларувати доходи, з яких не сплачувались податки, онлайн – в "Електронному кабінеті платника".

Разом з тим, для отримання податкової знижки подати декларацію можна протягом усього року.