Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зміна бюджету та виконання регіональних програм: у Запоріжжі триває сесія обласної ради

, опубліковано 29 липня 2021 о 14:06

Сьогодні у Запоріжжі розпочалося засідання четвертої сесії Запорізької обласної ради восьмого скликання. До її роботи долучилося керівництво Запорізької облдержадміністрації, народні депутати, начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, очільники інших державних відомств.

Відповідно до порядку денного планується розгляд кадрових, майнових питань, виконання соціально-економічних програм розвитку. Особливу увагу приділено проекту рішення про внесення змін до бюджету області на 2021 рік. Враховуючи перевиконання обласного бюджету за перше півріччя 2021 року на 217 мільйонів гривень, народні обранці мають виділити додаткові кошти на фінансування соціально значущих проектів.

Крім того, заплановано голосування за розподіл державних субвенцій. Також депутати Запорізької обласної ради підготували звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Міністерств стосовно важливих питань у різних сферах, зокрема, стосовно внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення.

Фотоматеріали по темі