Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч "без краваток": запорізькі податківці проведуть тематичне навчання для освітян

, опубліковано 30 липня 2021 о 13:42

Сьогодні начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов провів робочу зустріч із головою Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Олександром Головком.

Питань для обговорення накопичилось чимало, однак основна увага була прикута до інформаційного партнерства. Як повідомив керівник федерації роботодавців, оскільки у процесі реформування навчальні заклади змінили форму власності, їхні представники, які відповідають за фінанси та бухгалтерію, потребують додаткових знань та практичної допомоги з питань дотримання норм податкового законодавства.

Роман Афонов запевнив, що податкова служба зацікавлена у максимальній обізнаності платників податків та готова до співпраці у будь-якому форматі. Тож, в результаті спілкування було прийняте рішення про проведення спільного семінару для бухгалтерів, на якому планується докладно розглянути нюанси нарахування і сплати податку на додану вартість, податку на прибуток, плати за землю. Окрему увагу фахівці служби приділять особливостям подання звітності, зокрема, з податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Також під час зустрічі були розглянуті інші питання представників запорізького бізнесу та вплив законодавчих новацій на діяльність суб'єктів підприємництва.

Фотоматеріали по темі