Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведення одноразового добровільного декларування вимагає фахового підходу

, опубліковано 11 серпня 2021 о 08:54

На початку вересня стартує кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Вона проводиться вперше в історії нашої держави і скористатися цією можливістю можна буде лише один раз – тільки в межах одного року. Тож, податківці мають спрацювати якісно та професійно, аби усі бажаючі встигли легалізувати свої активи, з яких раніше не були сплачені податки і збори.

З огляду на те, що цей досвід для фахівців податкової служби так само новий, як і для всіх громадян України, запорізькі податківці ретельно готуються до початку кампанії. Протягом тижня усі співробітники, що будуть залучені до процесу, брали участь у семінарах, організованих Державною податковою службою України. Днями ж розпочалися внутрішні тренінги для фахівців усіх відділів регіональної податкової, що мають підвищити рівень знань та практики застосування норм профільного закону.

Як зауважив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, саме зараз, коли в Україні відбуваються значні трансформації, податкова служба має бути максимально мобілізованою. Сьогодні на кожного податківця покладається значна відповідальність, оскільки від професіоналізму та сумлінності фахівців служби залежить успішна реалізація закону. «Ми маємо спрацювати максимально ефективно аби забезпечити досягнення надважливої мети – податкової справедливості для всіх учасників економічної діяльності», – наголосив Роман Афонов.

Фотоматеріали по темі