Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнес-fest "MADE IN ZP" наближається. Чим дивуватимуть запорізькі підприємці?

, опубліковано 19 серпня 2021 о 15:45

Цьогоріч у Запорізькій області планується проведення фестивалю-ярмарку Бізнес-fest  "MADE IN ZP", який збере підприємців з усього регіону. Він має стати першим івентом запорізької бізнес-спільноти такого масштабу, тим більше, що дата його проведення збігається з професійним святом українських підприємців.

Аби запоріжці та гості міста мали можливість якнайкраще познайомитися з виробниками товарів та послуг регіону на фестивалі працюватиме декілька зон: виставкова, маркет зона, фуд зона, зона розваг та лекторій. Вже зараз на участь у заході подано більше 50 заявок.

Оскільки Бізнес-fest  "MADE IN ZP" відбудеться в Запорізькій області вперше, організаційний комітет дуже ретельно готується до його проведення. Сьогодні пройшло засідання профільної робочої групи, участь у якій взяла заступник начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Олена Щедровська. Вона запевнила підприємців у всебічній підтримці проведення фестивалю та акцентувала увагу присутніх на необхідності дотримання норм чинного законодавства. Також Олена Щедровська анонсувала початок кампанії одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб та закликала скористатися її перевагами.

Фотоматеріали по темі