Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Запорізької області святкує 30-річчя Незалежності України

, опубліковано 20 серпня 2021 о 09:56

Напередодні 30-ї річниці Незалежності України та Дня Державного прапора України в Головному управлінні ДПС у Запорізькій області відбулись урочисті збори за участі керівництва відомства, Запорізької облдержадміністрації та Запорізької обласної ради.

Відкриваючи захід, очільник податкової служби регіону Роман Афонов наголосив, що 30 років Незалежності – це особливий та цікавий вік для нашої держави, коли вже є чітке розуміння стратегії розвитку, прагнень, сильних та слабких сторін. Українці оцінили власний потенціал та будують плани на майбутнє з урахуванням наявних ресурсів та можливостей. І до всіх цих переваг додається молодість, активність, енергія та амбітність. Вже є чітке усвідомлення, що шлях не був простим, однак саме він визначив те, ким ми зараз є. Тож, в жодному випадку не можна зупинятися на цьому шляху, адже від цього залежить майбутнє нашої України.

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, вітаючи податківців з державними святами, зазначив, що податкові надходження в області стабільно зростають. Так, з початку року до місцевих скарбниць перераховано понад 8 мільярдів гривень, і це перевищує минулорічні показники на 20 відсотків. Не в останню чергу це результат ефективної роботи команди податкової служби, тож очільник обласної державної адміністрації висловив подяку службовцям Головного управління ДПС у Запорізькій області.

Олена Жук, голова Запорізької обласної ради, теж привітала податківців із Днем Незалежності та побажала успіхів у роботі щодо адміністрування податків та сприяння наповненню бюджетів.

Під час урочистостей за високий професіоналізм та значний особистий внесок у забезпечення надходжень заступник начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Олена Щедровська була нагороджена орденом ІІІ ступеня від Запорізької обласної ради.

Також за сумлінну працю та вагомі трудові здобутки кращі працівники були відзначені почесними грамотами та нагородами.

Фотоматеріали по темі