Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Економічний факультет ЗНУ святкує ювілей

, опубліковано 20 вересня 2021 о 08:45

У Запоріжжі відбулися урочисті збори, присвячені 30-річчю економічного факультету Запорізького національного університету. Освітяни приймали вітання від очільників обласної та міської влади, керівників державних відомств і установ.

Від імені колективу податкової служби регіону ювілярів привітав заступник начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Віталій Синяков. Він відзначив, що за три десятки років факультет став одним з найкращих в Україні, сформував свою наукову школу та заклав міцний фундамент для розвитку економічної еліти регіону. Чимало випускників вишу успішно розпочали кар'єру у податковому відомстві області, тож, податківці завжди готові прийняти майбутніх спеціалістів до своєї команди.

За вагомий внесок у розвиток економічної науки України, високий рівень професійної експертизи, укріплення позитивного іміджу запорізької бізнес-спільноти та з нагоди 30-річчя економічного факультету подякою Головного управління ДПС у Запорізькій області відзначено декана факультету, докторку економічних наук, професорку Аллу Череп.

Фотоматеріали по темі