Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу МФУ «Про внесення змін до форми Податкової декларації з туристичного збору» на вебпорталі ДПС

, опубліковано 23 жовтня 2021 о 09:38

На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України в підрозділі «Діяльність / Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів / 2021 рік» (https://tax.gov.ua/diyalnist-/regulyatorna-politika-/regulyatorna-politika/2021-rik/76436.html) розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації з туристичного збору».

Проект наказу розроблено з метою приведення форми податкової декларації з туристичного збору у відповідність до норм ПКУ, в частині можливості подання податкової декларації за податковий (звітний) період, на який припадає дата ліквідації чи реорганізації, до закінчення такого звітного періоду) та в частині порядку визначення розміру штрафної санкції.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу можна надсилати на адресу: Державна податкова служба України, Департамент податкового адміністрування, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну – vpopova@ tax.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.