Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Скористайтесь можливістю отримання податкових послуг на порталі «Дія»

, опубліковано 23 жовтня 2021 о 10:45

На офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/onlayn-navchannya/podatkovi-poslugi-na-portali-diya/prezentatsiyni-materiali/497634.html  розміщено презентаційні матеріали щодо надання податкових послуг на порталі «Дія».

Єдиний державний вебпортал електронних послуг «Дія» - це застосунок, де можна отримати всі послуги онлайн. Застосунок «Дія» передбачає надання онлайн послуг громадянам та бізнесу.

Так, на порталі «Дія» та у мобільному застосунку суб’єкти господарювання можуть отримати такі послуги:

• подання декларації платника єдиного податку. Отримати послугу можуть: фізичні особи-підприємці — платники єдиного податку 1-3 груп, які: - не мають найманих працівників; - не є платниками ПДВ; - не змінювали групу оподаткування з початку 2021 року; - не перебувають у процесі припинення підприємницької діяльності;

• довідка про доходи — відомості з Державного реєстру фізичних осіб про виплачені доходи та утримані з них податки;

• сплата податків (єдиний податок та ЄСВ);

• перегляд раніше поданих декларацій;

• перегляд даних про платника та стан його розрахунків з бюджетом.

Для отримання послуг у застосунку «Дія» необхідно зареєструватись чи авторизуватись в кабінеті громадянина на diia.gov.ua за допомогою електронного підпису або BankID. Також можна створити Дія.Підпис у мобільному застосунку Дія за умови, якщо в Дії є ІD-картка або закордонний паспорт.