Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Якщо необхідно знати бюджетні рахунки

, опубліковано 29 жовтня 2021 о 11:55

На офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/ у розділі «Бюджетні рахунки» розміщені бюджетні рахунки та рахунки для сплати єдиного внеску.

Зокрема, у розділі розміщені бюджетні рахунки та рахунки для сплати єдиного внеску по Запорізькій області (https://zp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/), а саме:

- Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів по Запорізькій області (діють з 1 січня 2021 року)

- Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування по Запорізькій області (діють з 1 січня 2021 року)

- Символи рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування по Запорізькій області (діють з 1 січня 2021 року).

У даному розділі також розміщено «Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів», затверджений наказом МФУ від 24.07.2015р. №666.