Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У регіонах триває процес підготовки для отримання субвенції з держбюджету на погашення заборгованості

, опубліковано 16 грудня 2021 о 14:26

Сьогодні під керівництвом заступниці Міністра розвитку громад та територій України Наталії Хоцянівської відбулася нарада з представниками регіонів з питань відшкодування заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію та комунальні послуги.

Від Запорізької області участь у засіданні взяли заступник голови Запорізької облдержадміністрації Геннадій Тімченко, керівники структурних підрозділів ОДА та підприємств, заступниця начальника управління-начальник відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Запорізькій області Лариса Сергієнко.

Як повідомила Наталія Хоцянівська, Кабінет Міністрів Украйни затвердив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості підприємств з різниці в тарифах та з податку на додану вартість.

Під час заходу учасники обговорили механізм розрахунків та взаємодію між органами місцевої влади, підприємствами-постачальниками, податковою службою, держаудитслужбою, казначейством тощо.

Фотоматеріали по темі