Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У першому півріччі п'ять тисяч запоріжців отримали безкоштовні електронні ключі

, опубліковано 04 липня 2022 о 09:08

У січні-червні за електронними ключами до податкової служби Запорізької області звернулись п'ять тисяч платників. За цей час фахівці ДПС регіону видали їм понад 11 тисяч кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. Лише за останній місяць клієнтами запорізького підрозділу Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС стали 315 запоріжців, які отримали більше 750 електронних ключів.

Нагадуємо, у користувачів, що мають чинні сертифікати, є можливість скористатися онлайн сервісами:

– повторного, дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом для самостійного продовження терміну дії сертифікатів на 2 роки;

– дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО, що дає змогу сформувати юридичним особам сертифікати для програмних РРО.

Щоб отримати електронні довірчі послуги вперше чи якщо термін дії сертифікатів завершився, необхідно підготувати документи, перелік яких розміщено у розділі "Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО" на сайті Кваліфікованого надавача ЕДП, обравши відповідну категорію та звернутися до обраного відокремленого пункту реєстрації.

Більше інформації – за посиланням: https://acskidd.gov.ua.