Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З прибутків запорізьких компаній і організацій бюджети отримали майже 481 мільйон гривень

, опубліковано 16 серпня 2022 о 08:30

З початку року запорізькі підприємства, установи і організації сплатили до бюджетів 480 мільйонів 600 тисяч гривень податку на прибуток.

Нагадаємо, 19 серпня – останній день сплати податку на прибуток підприємств за півріччя 2022 року, податку на прибуток підприємств за угодою про розподіл продукції за IІ квартал 2022 року, а також частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово господарської діяльності за півріччя 2022 року.

Отримати відомості стосовно банківських реквізитів для сплати податку на прибуток платники мають можливість в меню "Стан розрахунків з бюджетом" приватної частини Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua/). При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату.

Також інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Казначейства в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України, оприлюднена на вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Рахунки для сплати платежів (https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/).