Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від ліцензування продажу підакцизних товарів запорізькі бюджети отримали 18 мільйонів гривень

опубліковано 19 серпня 2022 о 09:05

У січні-липні запорізькі компанії і підприємці сплатили до місцевих бюджетів регіону 18 мільйонів 393 тисячі гривень плати за ліцензії.

Упродовж семи місяців суб'єкти господарювання отримали у податковій службі області понад дві тисячі ліцензій. Зокрема, податківці видали 920 дозволів на право роздрібної торгівлі алкогольних напоїв, 1019 документів – на продаж тютюнових виробів, 403 – на реалізацію пива та 180 – сидру тощо. Також продовжено термін дії 4434 ліцензій, анульовано 1203 дозволи.

Нагадаємо, повідомлення про необхідність внесення чергового платежу за ліцензії на імпорт, експорт, оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пальним та зберігання пального автоматично формується та направляється органом ліцензування суб'єкту господарювання (у тому числі іноземному суб'єкту господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) надсилається платникам податків в приватну частину Електронного кабінету.