Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова Комітету Верховної Ради відзначив роботу запорізьких податківців

, опубліковано 19 серпня 2022 о 12:55

Сьогодні з колективом податкової служби Запорізької області зустрілися голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, народний депутат Данило Гетманцев та виконуючий обов'язки заступника Голови Державної податкової служби України Євген Сокур.

Під час спілкування з керівним складом територіального управління Данило Гетманцев наголосив на основних пріоритетах у реалізації податкової політки на регіональному рівні, з урахуванням специфіки Запорізької області, та визначив ключові напрями, на яких мають зосередити зусилля податківці. Зокрема, голова Комітету зазначив, що якісне адміністрування податків і зборів, детінізація економіки та підтримка системної комунікації з платниками мають бути у фокусі основної уваги запорізьких податківців.

В.о. заступника Голови ДПС Євген Сокур подякував фахівцям за роботу у надскладних умовах у безпосередній близькості від лінії фронту та акцентував на необхідності забезпечення якісної підтримки усіх платників податків регіону.

У свою чергу в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський підкреслив, що податкова служба області й надалі професійно виконуватиме свої функції та надаватиме сервісні послуги запоріжцям.

Наприкінці зустрічі працівники Головного управління ДПС області були відзначені Подяками Комітету Верховної Ради України за добросовісне ставлення до виконання посадових обов'язків, сумлінну працю, мужність, самовідданість, високопрофесійну роботу у надважких умовах воєнного стану та з нагоди Дня Незалежності України.