Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За користування надрами і водою запорізькі підприємства сплатили 440 мільйонів гривень

опубліковано 26 вересня 2022 о 09:10

З початку року компанії і організації регіону направили до бюджетів усіх рівнів 440 мільйонів 600 тисяч гривень рентної плати за користування природними ресурсами.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, підприємства спрямували до скарбниць майже 190 мільйонів гривень рентної плати за спеціальне використання води. Так, до державного бюджету надійшло 104 мільйони 300 тисяч гривень, до місцевих бюджетів – 85 мільйонів 400 тисяч гривень.

Добувні компанії перерахували до зведеного бюджету 250,6 мільйона гривень рентної плати за користування надрами, у тому числі, до державного бюджету – 174 мільйони 600 тисяч гривень, до місцевих скарбниць – 76 мільйонів гривень.

Дякуємо представникам бізнесу регіону, які попри збройну агресію росії продовжують працювати, забезпечувати запоріжців роботою та сплачувати податки!

Нагадуємо, на субсайті податкової служби Запорізької області ви завжди знайдете актуальну інформацію та роз'яснення з питань оподаткування: https://zp.tax.gov.ua/.

Спілкуйся з органами ДПС дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".