Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бюджети запорізьких громад отримали майже 208 мільйонів гривень акцизного податку

, опубліковано 14 жовтня 2022 о 09:05

За дев'ять місяців від роздрібної торгівлі підакцизними товарами до місцевих бюджетів регіону надійшло 207 мільйонів 800 тисяч гривень акцизного податку. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, у вересні запорізькі компанії і підприємці направили до скарбниць громад 29 мільйонів 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, у жовтні останній день подання податкової декларації з акцизного податку за вересень 2022 року припадає на 20 число. А граничний термін сплати акцизного податку за вересень спливає 31 жовтня.

Зазначимо, відповідно до норм Податкового кодексу України у разі обчислення податку із застосуванням адвалорних ставок базою оподаткування є вартість (з податком на додану вартість та без урахування акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів) підакцизних товарів.

Отримуйте більше інформації про нарахування і сплату податків на субсайті податкової служби Запорізької області: https://zp.tax.gov.ua/.

Спілкуйся з органами ДПС дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".