Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про виплату заробітних плат та погашення заборгованості йшлося на засіданні обласної комісії

, опубліковано 23 листопада 2022 о 11:45

Яка у прифронтовому регіоні ситуація із виплатою доходів найманим працівникам, чи змінилася динаміка ліквідації зарплатних боргів – ці та інші питання були розглянуті на засіданні комісії під керівництвом голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха. Участь у заході взяли заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Куценко, начальниця управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Світлана Баневич, очільники інших органів влади, громадських організацій та підприємств державної і приватної форм власності.

В ході розгляду питань було зазначено, що з початку року роботодавці, які своєчасно не розрахувалися зі своїми працівниками, погасили майже 79 мільйонів гривень. До бюджетів та соціальних фондів надійшло 14,5 мільйона гривень єдиного внеску, податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Під час засідання члени комісії вивчили ситуацію по кожному підприємству, проаналізували можливості ліквідації заборгованості та прийняли відповідні рішення.

Фотоматеріали по темі