Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітаємо з Новим роком!

опубліковано 31 грудня 2022 о 09:21

Шановні запоріжці!

Здавалося б, час застиг на позначці 24 лютого, але ось уже й рік добігає кінця. 2022-й став для нас справжнім випробуванням на міцність, людяність та єдність. Він пройшов під знаком запеклої боротьби. Кожен з нас усі сили витрачав не тільки на збереження власного життя, але й на допомогу іншим. І саме в допомозі один одному ми знайшли джерело енергії, яка дозволить нам бути переможцями. 

Хтось захищає Україну зі зброєю на фронті, інші  впевнено тримають економічну оборону в тилу, сплачуючи податки, створюючи та зберігаючи робочі місця. За цей рік ми засвідчили цілому світу, що бути українцем – це діяти. Діяти в інтересах людей, своєї держави, економіки, своєї свободи та права на самовизначення. І запорізькі платники податків відповідально дотримуються цих високих стандартів.

Зараз у нас одна мрія на всіх – Перемога! Хочеться побажати, щоб прийдешній рік приніс нам здійснення цієї мрії, повернув мирне небо над Україною, спокій та затишок в наші родини, додав міцного здоров'я та натхнення для відбудови кожного міста і села нашої квітучої батьківщини.

Вічна пам'ять полеглим героям та безмежна вдячність воїнам, які виборюють щасливе майбутнє України.

З Новим роком, з роком Надії та Перемоги!

 

Колектив та в.о. начальника
ГУ ДПС у Запорізькій області
Руслан Рачинський