Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам з тимчасово окупованих територій податківці допомагають адаптуватися до законодавчих новацій

, опубліковано 13 березня 2023 о 11:45

Зміни у податковому законодавстві в умовах воєнного стану для багатьох платників з тимчасово окупованих міст і селищ регіону потребують додаткових роз'яснень і консультацій. Тому фахівці податкової служби тримають зв'язок з підприємцями за допомогою "гарячих ліній" та під час тематичних зустрічей.

Так, днями на черговій нараді за участі представників Бердянської районної державної адміністрації, Бердянської міської військової адміністрації, територіальних громад обговорювались останні нововведення в оподаткуванні.

Начальниця Олександрівського відділу податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Оксана Федорова детально зупинилась на тих питаннях, які найбільше цікавили бердянських платників. Зокрема, вона роз'яснила алгоритм сплати податків в умовах тимчасової окупації та ознайомила із законодавчими змінами.

Нагадаємо, для суб'єктів підприємництва та мешканців регіону у податковій службі працюють тематичні "гарячі лінії", фахівці яких надають консультаційну підтримку. Їхні номери розміщені за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/kontakti/, https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial

Фотоматеріали по темі