Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За два місяці запорізькі платники погасили 40 мільйонів гривень податкової заборгованості

, опубліковано 29 березня 2023 о 09:08

У січні-лютому завдяки погашенню податкового боргу до бюджетів усіх рівнів надійшло 39 мільйонів 730 тисяч гривень. Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, до державного бюджету сплачено 16 мільйонів 550 тисяч гривень, до місцевих скарбниць спрямовано понад 23 мільйони гривень.

Також з початку року з метою стягнення заборгованості до судових органів подано 84 позови на загальну суму 19 мільйонів 300 тисяч гривень. На даний час судами винесено 40 рішень на суму 3,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, перевірити стан розрахунків з бюджетом можна у приватній частині Електронного кабінету платника (https://cabinet.tax.gov.ua/). У відповідному розділі відображається наявність податкового боргу, надміру сплачені суми та суми, які будуть нараховані в наступних звітних періодах.

Крім того, в Е-кабінеті можна отримати витяг з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами. Докладніше про це – в інфографіці: https://tax.gov.ua/data/files/283496.png.