Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Запорізької області отримали понад два мільярди гривень ПДФО

, опубліковано 19 квітня 2023 о 09:02

З початку року до місцевих бюджетів регіону надійшло 2 мільярди 152 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, надходження ПДФО у загальних доходах бюджетів склало майже 75 відсотків.

У березні з доходів запоріжців до скарбниць спрямовано 767 мільйонів 600 тисяч гривень або 78 відсотків від загальної суми, сплаченої до бюджетів громад.

Нагадаємо, сьогодні, 19 квітня – останній день сплати авансових платежів з ПДФО фізичними особами-підприємцями, крім осіб, які обрали спрощену систему оподаткування, розрахованих самостійно згідно з фактичними даними, зазначеними у Книзі обліку доходів і витрат.

Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів по Запорізькій області розміщені за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/.

Актуальні роз'яснення та інформаційні матеріали з питань нарахування та сплати податків читайте на субсайті податкової служби Запорізької області: https://zp.tax.gov.ua.