Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків! Комунікаційна податкова платформа Запорізької області «повернулася додому»

, опубліковано 24 квітня 2023 о 10:27

Комунікаційні податкові платформи почали працювати в більшості областей у серпні 2022 року. Запоріжці мали можливість долучитися до цього формату взаємодії з податковою службою за допомогою наших колег у Вінницькій і Львівській областях. Дякуємо їм за підтримку!

Відтепер комунікаційна податкова платформа нашого регіону працюватиме в Головному управлінні ДПС у Запорізькій області.

Тож, нагадуємо! Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, громадських та професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.

Як працює комунікаційна податкова платформа?

Для оперативного зв’язку з учасниками платформи ми створили окрему скриньку: zp.ikc@tax.gov.ua

Отже, якщо ви – уповноважений представник громадського, бізнес-об’єднання або громади, депутат або член консультативно-дорадчого органу, надішліть на цю електронну скриньку свій запит або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення, та обов’язково інформацію про себе (назву підприємства, організації або прізвище, ім'я, по батькові, реєстраційні дані (код ЄДРПОУ або реєстраційний номер облікової картки платника податків), місце реєстрації або проживання, номер телефону для зв’язку. 

Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді та, за потребою, дати проведення зустрічі з відповідальними особами структурних підрозділів Головного управління ДПС у Запорізькій області.