Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підтримка запорізького бізнесу та розвиток співпраці: Зустріч з Європейською Бізнес Асоціацією

, опубліковано 02 травня 2023 о 13:38

Сьогодні відбулась перша онлайн-зустріч податкової служби Запорізької області з командою Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації. Обговорення ситуації, яка склалася у запорізькому бізнес-середовищі, стане початком налагодження співпраці між податковим відомством регіону та Асоціацією, у рамках якої плануються подальші кроки з підтримки представників запорізького підприємництва.

Керівник Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський окреслив фінансово-економічну ситуацію в регіоні, наголосив на проблемах, які негативно вплинули на роботу місцевих компаній і підприємців. Він зазначив, що тимчасова окупація великої частини області та близькість до лінії фронту неабияк ускладнюють життя бізнесу та створюють додаткові перешкоди.

Однак, попри усі негативні фактори, спричинені військовою агресією російської федерації, запорізький бізнес вистояв та адаптувався, продовжує працювати, сплачувати податки та підтримувати українську армію і державу. Тому серед пріоритетних завдань податкової служби – комплексна підтримка платників, в тому числі і у рамках взаємодії з профільними організаціями.

Також під час обговорення були розглянуті першочергові питання, які потребують розв'язання, та визначений формат подальшої роботи.