Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: Робоча зустріч з питань реєстрації податкових накладних

, опубліковано 04 травня 2023 о 14:07

Сьогодні у рамках комунікаційної платформи відбулась онлайн-зустріч  податкової служби Запорізької області та представників Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації, в ході якої були розглянуті проблемні питання запорізьких підприємств. Зокрема, йшлося про причини зупинки реєстрації податкових накладних одного з провідних виробників регіону.

В ході обговорення в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський зазначив, що податкова служба зацікавлена у встановленні відкритого діалогу з бізнесом аби проблемні питання не доводилося вирішувати, а вдавалося запобігати їх виникненню.

Під час зустрічі учасники проаналізували причини зупинення реєстрації податкових накладних і розрахунків коригування платників в Єдиному реєстрі та фактори, які впливають на прийняття таблиці даних платника ПДВ. Після детального розгляду ситуації підприємству були надані рекомендації щодо подальших дій, а також інформація про сервіси Електронного кабінету платника податків, які в подальшому допоможуть уникнути проблем. 

Нагадаємо, комунікаційна податкова платформа– це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, громадських та професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства. Більш детальна інформація: https://zp.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/671300.html?fbclid=IwAR3Jijcysi2AJPCEWckB4snKfkLx7EnmC-5wGrcpfPIOCrkO4mBbqY3wdhw