Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємства Запорізької області сплатили майже 100 мільйонів гривень екологічного податку

, опубліковано 09 травня 2023 о 09:30

У січні-квітні компанії і організації регіону спрямували до бюджетів усіх рівнів 96 мільйонів 700 тисяч гривень екологічного податку.

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, у квітні запорізькі підприємства сплатили близько п'яти мільйонів гривень.

Нагадаємо, завтра, 10 травня спливає термін подання податкової декларації з екологічного податку за перший квартал 2023 року. А 22 травня є останнім днем сплати екологічного податку за перший квартал 2023 року.

Платники "екоподатку" складають податкові декларації за формою, встановленою у порядку, передбаченому статтею 46 Податкового кодексу України, подають їх протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) кварталу, до контролюючих органів та сплачують податок протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації.

Більше інформації про нарахування і сплати податків читайте на субсайті податкової служби Запорізької області: https://zp.tax.gov.ua.