Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках комунікаційної платформи триває співпраця податкової служби з Радою бізнес-омбудсмена

, опубліковано 09 травня 2023 о 13:31

Сьогодні відбулась перша онлайн зустріч податкової служби регіону та Ради бізнес-омбудсмена в рамках комунікаційної платформи. Формат зустрічі дозволив оперативно та предметно обговорити справи, які стосуються запорізьких підприємців та наразі перебувають на розгляді Ради. 

Позицію податкової служби представляли керівник Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський та заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Дмитро Шаповалов.

Під час обговорення були розглянуті конкретні кейси підприємств регіону,  які стосувалися неврахування таблиці даних, включення платників до переліку ризикових та критеріїв зупинки реєстрації податкових накладних. По кожному випадку податкова служба надала детальні роз’яснення та рекомендації для вирішення проблемних ситуацій.

Нагадаємо, комунікаційна податкова платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, громадських та професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства. Більш детальна інформація: https://zp.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/671300.html?fbclid=IwAR3Jijcysi2AJPCEWckB4snKfkLx7EnmC-5wGrcpfPIOCrkO4mBbqY3wdhw