Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі податківці приймали вітання з нагоди професійного свята

, опубліковано 30 червня 2023 о 14:26

У податковій службі регіону за участю начальника Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка та керівника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслана Рачинського відбулися урочистості, присвячені Дню податківця України.

У вітальній промові Юрій Малашко подякував податківцям за роботу та зазначив, що потужний економічний потенціал – це невід’ємна складова перемоги, яку забезпечують працівники Державної податкової служби. 

Звертаючись до колег, Руслан Рачинський наголосив на особливій ролі кожного працівника в службі. Керівник відомства підкреслив, що із початком війни чимало податківців приєдналися до лав Збройних сил України та територіальної оборони, деякі фахівці зайнялися активною волонтерською діяльністю. І сьогодні весь колектив служби працює з максимальною ефективністю для регіону та країни.

З нагоди професійного свята кращі співробітники отримали нагороди і відзнаки.

Також під час зборів присягу державного службовця склали працівники, які нещодавно розпочали свою кар'єру у податковій службі.

Наприкінці урочистостей відбулася церемонія нагородження творчих податківців та їхніх дітей, які стали переможцями у конкурсі-огляді декоративно-прикладного мистецтва.

Фотоматеріали по темі