Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з командою бізнес-омбудсмена: розгляд кейсів запорізьких підприємств триває

, опубліковано 05 липня 2023 о 16:34

Сьогодні у рамках комунікаційної платформи податкової служби Запорізької області проведено чергову онлайн-зустріч з представниками Ради бізнес-омбудсмена та підприємств регіону.

Участь у розгляді кейсів двох запорізьких компаній взяли керівник Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський та т.в.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Дмитро Шаповалов.

Більша частина наради була присвячена питанням реєстрації податкових накладних, включення до переліку ризикових платників та врахування таблиці даних платників податку на додану вартість.

Учасники проаналізували фактори, які вплинули на процес реєстрації податкових накладних, а також обговорили можливі шляхи подолання наявних перешкод для позитивного вирішення ситуації.

Нагадаємо, комунікаційна податкова платформа – це майданчик для спілкування з представниками інститутів громадського суспільства, які захищають інтереси платників податків, та спрямована на розгляд дискусійних питань з практики реалізації податкового законодавства та розв'язання проблемних питань бізнесу.

Фотоматеріали по темі