Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізький бізнес спонукають «вийти на світло»

, опубліковано 03 серпня 2023 о 14:01

Сьогодні у Південно-Східному міжрегіональному управлінні Державної служби з питань праці відбулось позапланове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань зниження рівня незадекларованої праці у Запорізькій області.

Учасники зустрічі, серед яких були представники державних органів влади регіону та громадських об’єднань, обговорили спільну роботу в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!». Позицію податкової служби Запорізької області представляв начальник відділу координації та інформаційно-аналітичного забезпечення управління оподаткування фізичних осіб Віктор Аркатов. 

Інформаційна кампанія має на меті підвищити обізнаність мешканців області щодо ризиків і наслідків незадекларованої праці. Протягом усього часу її проведення запоріжці отримуватимуть детальну інформацію про законодавчі зміни у трудовому законодавстві та практику його застосування. Одночасно з інформуванням буде здійснюватися моніторинг стану додержання вимог законодавства роботодавцями Запорізької області.

Податкова служба регіону разом з іншими органами влади та соціальними партнерами долучається до проведення інформаційної кампанії «Виходь на світло!». Тож, на наших офіційних ресурсах з’явиться ще більше корисної інформації.

Фотоматеріали по темі