Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Василівських платників інформують про новації законодавства

, опубліковано 21 серпня 2023 о 11:08

Фахівці податкової служби регіону проводять регулярні роз'яснювальні заходи для платників, які виїхали з тимчасово окупованих територій. Тематика зустрічей присвячена змінам у законодавстві, зокрема, поверненню на довоєнну систему оподаткування.

Так, днями для василівських підприємців організовано серію навчальних заходів, під час яких податківці знайомили з основними новаціями та податковими пільгами, які передбачені для платників з тимчасово окупованих та прифронтових територій Запорізької області.

Спеціалісти інспекції докладно розповіли про особливості спрощеної системи оподаткування, заходів зі стягнення податкового боргу, застосування реєстраторів розрахункових операцій і програмних РРО та адміністрування окремих видів податків.

Детальні роз'яснення, повідомлення і презентаційні матеріали щодо законодавчих новацій доступні на вебпорталі ДПС України (https://tax.gov.ua/), на сайті податкової служби Запорізької області (https://zp.tax.gov.ua/) та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tax.zaporizhzhya).