Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Вознесенівської ДПІ інформують платників про зміни у застосуванні касової техніки

, опубліковано 01 вересня 2023 о 09:33

У Вознесенівській податковій інспекції триває інформаційна робота з платниками, які звертаються за консультаціями щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Спеціалісти інспекції роз'яснюють правила реєстрації і знайомлять з особливостями роботи з касовими апаратами або програмними РРО залежно від виду діяльності підприємців.

Запорізькі підприємці цікавляться можливістю використання безкоштовних програмних РРО від податкової служби. Як наголошують податківці, ПРРО від ДПС – це програмне рішення, адаптоване для застосування на операційних системах Windows, Android, iOS, та Web-версії, яке інтегрується з фіскальним сервером ДПС. Серед функціональних можливостей ПРРО від ДПС: відкриття, закриття, автозакриття зміни; формування, реєстрація, видача чеків; додавання товарів/послуг у чек з номенклатури або вручну;  друк та відправка фіскальних чеків покупцям на електронну пошту або у месенджери; додавання штрихкоду марки акцизного податку; формування та перегляд X-звіту, Z-звіту;  відправка Z-звіту до фіскального сервера та багато інших.