Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Класичний чи програмний РРО? Фахівці Вознесенівської ДПІ допомагають зорієнтуватися у виборі

, опубліковано 04 вересня 2023 о 11:31

Фахівці Вознесенівської ДПІ Головного управління ДПС у Запорізькій області продовжують роз’яснювати місцевими підприємцям новації податкового законодавства, передбачені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219- ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». 

Також триває серія тренінгів з використання реєстраторів розрахункових операцій, під час яких податківці допомагають платникам в онлайн реєстрації та роботі з програмними РРО, зазначаючи, що для оформлення ПРРО, необхідно мати ключ для доступу в Електронний кабінет. Далі у приватній частині слід виконати декілька операцій. З покроковою інструкцією можна ознайомитись за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/listivki-ta-broshuri/699503.html.

Безкоштовне програмне рішення від податкової служби доступно на вебпорталі ДПС: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro. Його можна завантажити на пристрої, що працюють на платформах WEB, Android, iOS та Windows.