Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про програмні РРО та податкові преференції для платників прифронтових територій – підприємцям з Комишуваської громади

, опубліковано 05 вересня 2023 о 09:40

Актуальні податкові новації та можливості РРО "в смартфоні" стали ключовими темами зустрічей працівників Оріхівської податкової інспекції з платниками Комишуваської територіальної громади.

Днями для підприємців с.Новотроїцьке фахівці Центру обслуговування платників провели роз'яснювальні заходи стосовно Закону України №3219-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану".

Спеціалісти служби роз’яснили, які податкові пільги запроваджені для суб'єктів господарювання з прифронтових населених пунктів, розповіли про особливості нарахування і сплати окремих податків, подання звітності, надання консультацій та заходи з погашення недоїмки.

Також платникам детально розповіли про механізм реєстрації, підключення програмних РРО та ознайомили з їх функціональними можливостями. 

Завантажити безкоштовне ПРРО можна на вебпорталі Державної податкової служби: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Нагадаємо, Оріхівська податкова інспекція тимчасово працює в приміщенні Запорізької ДПІ за адресою: м. Запоріжжя, вул. Богдана Ступки, 8, тел.: (061) 212-40-29, (096) 910-77-94.