Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі податківці разом з представниками Ради бізнес-омбудсмена розглянули актуальні кейси підприємців регіону

, опубліковано 14 вересня 2023 о 16:28

Ліцензування оптової торгівлі пальним та внесення платника до переліку ризикових – ключові теми сьогоднішньої онлайн зустрічі в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Дмитра Шаповалова з представниками команди Ради бізнес-омбудсмена.

В рамках комунікаційної податкової платформи учасники розглянули питання отримання одним із підприємств ліцензії на право оптової торгівлі пальним. Також на зустрічі йшлося про відповідність суб'єкта господарювання критеріям ризиковості. Сторони проаналізували зауваження та можливі шляхи їх подолання для виведення компанії з переліку ризикових.

У ході спілкування керівники профільних підрозділів Ірина Смаглюк та Вікторія Кулініч надали роз'яснення та практичні поради для вирішення наявної проблематики.

Нагадаємо, комунікаційні податкові платформи створені для розгляду дискусійних питань бізнесу та представників інститутів громадянського суспільства з практики реалізації податкового законодавства. 

Контакти комунікаційних податкових платформ у регіонах доступні за лінком: https://tax.gov.ua/others/kontakti/komunikatsiyni-podatkovi-platformi.

Фотоматеріали по темі