Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Форум "Реінтеграція громад. Виклики. Досвід. Майбутнє": запорізькі податківці долучилися до розгляду проблемних питань регіону

, опубліковано 25 вересня 2023 о 11:49

Днями Запоріжжя приймало учасників форуму "Реінтеграція громад. Виклики. Досвід. Майбутнє".

Захід проходив під головуванням заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулеби, за участі очільника Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка, голови Запорізької обласної ради Олени Жук, в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Дмитра Шаповалова, представників інших органів центральної і регіональної влади, місцевого самоврядування, міжнародних організацій та громадськості.

Зустріч мала на меті об’єднати представників влади, місцеве самоврядування, бізнес, дипломатів та міжнародних партнерів задля обговорення викликів і подальших кроків після звільнення окупованих громад. За словами заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулеби, йдеться про питання безпеки, розмінування, повернення української влади на деокуповані території.

Як наголосив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко, в регіоні забезпечено функціонування місцевих органів влади. Саме завдяки роботі створених військових адміністрацій населених пунктів буде здійснене повноцінне поновлення функцій держави в деокупованих населених пунктах.

За результатами зустрічі учасники обговорили деокупаційну стратегію, яка передбачає конкретні дії щодо організації безпеки та відновлення життєдіяльності громад після звільнення від російських загарбників.

Фотоматеріали по темі