Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання програмних РРО – це легко, зручно і чесно: Для запорізьких платників проводяться щоденні інформаційні зустрічі

, опубліковано 02 жовтня 2023 о 09:33

У Центрі обслуговування платників Вознесенівської податкової інспекції можна отримати майже вісімдесят сервісних послуг. Але на сьогодні однією із найпопулярніших є консультації з питань реєстрації РРО та програмних РРО.

На інформаційних зустрічах спеціалісти ДПІ наочно демонструють, як зареєструвати ПРРО в Електронному кабінеті за допомогою електронного ключа та знайомлять з функціоналом безкоштовного програмного забезпечення від податкової служби.

Також податківці наголошують на обов'язковості застосування касової техніки та роз'яснюють новації законодавства, яким повернено довоєнну систему оподаткування. Запорізьких підприємців інформують про основні вимоги та преференції для платників, які працюють на прифронтових територіях. Зокрема, про звільнення від фінансової відповідальності за порушення у сфері РРО (крім порушень при продажу підакцизних товарів), заходи зі стягнення податкового боргу та особливості спрощеної системи оподаткування і сплати єдиного податку.