Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Правила розрахункових операцій та реєстрація РРО "в смартфоні": підприємці Запорізького району отримують фахові консультації

, опубліковано 11 жовтня 2023 о 11:06

"Чи потрібен в селі касовий апарат або програмний РРО?", "Як зареєструвати ПРРО?", "Який термін його оформлення?", "Які вимоги до фіскального чеку?" – ці та інші питання сьогодні найчастіше ставлять відвідувачі Центру обслуговування платників під час тематичних тренінгів.

На навчальних заходах податківці Запорізького району пояснюють механізм реєстрації програмного РРО в Електронному кабінеті за допомогою сертифіката відкритого ключа, знайомлять з оновленими версіями програмного забезпечення ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS. Також підприємці цікавляться особливостями проведення розрахункових операцій, товарного обліку, відображення назви товару в розрахункових документах РРО та програмних РРО.

Безкоштовне ПРРО для WEB, Android, iOS, Windows можна завантажити на вебпорталі податкової служби України: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Нагадаємо, консультації з питань реєстрації РРО і ПРРО та з інших податкових питань, а також адміністративні послуги платники Запорізького району можуть отримати у податковій інспекції за адресою: м. Запоріжжя, вул. Богдана Ступки, 8. Телефонуйте за номерами: (061) 212-40-29, (061) 787-67-54, (096)9107794.