Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО "в смартфоні": підприємці Запорізького району оцінюють переваги

, опубліковано 12 жовтня 2023 о 09:45

Податківці Запорізького району продовжують інформаційну роботу з платниками стосовно використання касових апаратів і програмних РРО. Спеціалісти податкової служби роз'яснюють правила розрахункових операцій та допомагають підприємцям у реєстрації РРО і ПРРО. 

Фахівці нагадують, що серед основних переваг ПРРО – відкриття, закриття та автозакриття зміни, формування, реєстрація і видача чеків, ведення обліку товарів, фіксування дати, часу та деталей розрахункової операції, відправка звітності, сканування штрих-коду для отримання ціни товару та багато іншого. Завантажити безкоштовне програмне забезпечення ПРРО для WEB, Android, iOS, Windows можна на вебпорталі ДПС https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Також платникам детально розповідають про порядок ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб-підприємців, здійснення розрахунків за товари і послуги та окремі положення Закону України №3219-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану".