Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові сервіси в смартфоні: запорізькі податківці вчать користуватися застосунками

, опубліковано 18 жовтня 2023 о 10:30

Інформаційні тренінги з користування Е-сервісами ДПС організовані в Олександрівських підрозділах податкової служби області.
Під час останніх занять начальник Олександрівського відділу податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Володимир Бабич презентував новий мобільний застосунок ДПС "Моя податкова", який дозволяє отримувати електронні послуги та сплачувати податки, а також безкоштовне програмне забезпечення ПРРО від ДПС.
Крім того, фахівці служби наголошують, що швидко і зрозуміло дізнатися про особливості податків і зборів, функціонал електронних сервісів пропонує розділ вебпорталу ДПС "Онлайн-навчання": https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/.

Також під час інформаційних зустрічей платникам роз'яснюють основні положення Закону України №3219-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану". Податківці детально пояснюють податкові новації та норми законодавства, яке регулює, зокрема, розрахункові операції та трудові стосунки.